Ovaj skandal se pojavio. On uklanja dijabetes, pomaže da izgubite težinu, uklonite masti iz arterija, izlečite hipertenziju, gastritis i još mnogo toga. Kanarsko sjeme je poznato kao hrana za ptice. Osim toga, to je sjeme koije treba koristiti, zbog ogromnog doprinosa esencijalnih amino kiselina i proteina koje daju našem organizmu. P

 

Sjemenje kanara sadrži lipazu, enzim odgovoran za poništavanje masti koja se nalazi u našem organizmu i digestivnom sistemu. Ovom akcijom mnogo je lakše za naš sistem za varenje da eliminiše te masti. Osim toga, lipaza takođe ima visoku nutritivnu vrijednost, sposobnu da našem tijelu daju moćnu zaštitu.

Ako želite da iskoristite sve prednosti kanarskog sjemena za svoje zdravlje, naučite da pripremite mlijeko sna jednostavan način.

Ovde ćemo vam pokazati kako:

1. Dodajte 5 kašičica sjemena u čašu zaslađene vode (sa medom, nikad sa šećerom), i pustite da se odmara preko noći. Kada se probudite, procijedite sjeme i stavite ih u blender.

2. Ako želite, dodajte malo svježeg voća u pripremu u blenderu, ili jednostavno iscijedite sjeme da biste dobili mlijeko.

prirodni-lijek.novi.ba